gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Frankrijk - de Limousin

reis terug  

de Limousin

De Limousin, gelegen midden in Frankrijk is een groen heuvelachtig gebied met grote bossen, mooie bergketens en veel water, zowel rivieren als meren. Tegenwoordig bouwt men er dan ook waterkrachtcentrales, met name in de valleien van de Dordogne. Maar er zijn nog steeds uitgestrekte natuurparken waar prachtig gewandeld en gefietst kan worden. De regio behoort tot de dunst bevolkte en armste gebieden van Frankrijk. Het bestaat uit de departementen Haute-Vienne, Creuse en Corrèze. Het klimaat in de regio is gematigd, de zomers zijn er niet te warm en de winters niet te koud. Karakteristieke dorpen en oude monumenten worden overal omringt natuurschoon. Men vindt er middeleeuwse dorpjes en de kastelen van de Richard Leeuwenhartroute. De hoofdstad van de regio is Limoges, prachtig gerestaureerd en beroemd om het porselein. Brive is een gezellige vestingstad met veel historische monumenten.

Uitstekende zoekmachine voor de Limousin

Zoek een vakantiehuisje in de Limousin

Ga op zoek naar een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement, een luxe villa met privé-zwembad of vakantiehuisje in de Limousin.

Ga op zoek en reserveer een bungalow, chalet, watermolen, villa, kasteel of boerderijtje of sfeervol vakantiehuis in de Limousin. Zeer duidelijke navigatie.

villaxl biedt vakantiewoningen en bungalowsin de Limousin. Ruime en actuele keuze !

Ruime keus aan vakantiewoningen in Frankrijk. Van villa’s tot boerderijen en van appartementen in de stad tot bungalows en huizen aan het strand.

Ruim aanbod van vakantiehuizen in verschillende grootte en kwaliteiten in de Limousin.

Zoek een hotel in de Limousin

Bij trivago kun je de prijzen van hotels in de Limousin van honderden boekingssites meteen vergelijken en zo behoorlijk besparen op je verblijfskosten !

Ga op zoek naar voordelige hotelkamers in de Limousin.

Zoek een camping in de Limousin

Easycamp biedt stacaravans aan op 3 of 4 sterren campings in de Limousin. De stacaravans zijn ruim opgezet, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn meestal geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle stacaravans zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Reserveer een volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan in de Limousin.

Zeer gebruiksvriendelijke campingsite. Je krijgt bijzonder gedetailleerde info plus een aantal foto's over de campings in de Limousin.
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl