gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Frankrijk - Atlantische Loirestreek (Pays de la Loire)

reis terug  

Atlantische Loirestreek (Pays de la Loire)

De Atlantische Loirestreek ofwel Pays de la Loire, ligt aan de westkust. Het bestaat uit de departementen Loire-Atlantique , Maine-et-Loire , Mayenne , Sarthe en Vendée. Het is een streek met grote zandstranden, uitgestrekte dennenbossen en wijngaarden. De regio wordt doorkruist door de rivier de Loire. Het klimaat is prettig, ‘s Zomers aangenaam warm, ‘s winters vrij fris. Soms kan het er stormachtig zijn door invloeden van de Atlantische Oceaan. De oceaan en de rivieren en kanalen bepalen het gezicht van de streek. Interessant zijn ook de steden, bijvoorbeeld het bruisende Nantes, de mooie stad Angers en Saumur (‘parel van de Anjou’ genoemd.) Aan de kust liggen bekende steden als Les Sables d’Olonne en St. Nazaire. Men beweert dat in de Loire-vallei het zuiverste Frans wordt gesproken van heel Frankrijk .

Toeristische en niet toeristische informatie over de Westelijke Loire

Zoek een vakantiehuisje in de Atlantische Loirestreek

Ga op zoek en reserveer een bungalow, chalet, watermolen, villa, kasteel of boerderijtje of sfeervol vakantiehuis in de Atlantische Loirestreek. Zeer duidelijke navigatie.

Ga op zoek naar een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement, een luxe villa met privé-zwembad of vakantiehuisje in de Atlantische Loirestreek.

villaxl biedt vakantiewoningen en bungalowsin de Atlantische Loirestreek. Ruime en actuele keuze !

Ruim aanbod van vakantiehuizen in verschillende grootte en kwaliteiten in de Atlantische Loirestreek.

Zoek een hotel in de Atlantische Loirestreek

Bij trivago kun je de prijzen van hotels in de Atlantische Loire van honderden boekingssites meteen vergelijken en zo behoorlijk besparen op je verblijfskosten !

Ga op zoek naar voordelige hotelkamers in de Atlantische Loirestreek.

Zoek een camping in de Atlantische Loirestreek

Easycamp biedt stacaravans aan op 3 of 4 sterren campings in de Atlantische Loirestreek. De stacaravans zijn ruim opgezet, hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn meestal geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle stacaravans zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.

Reserveer een volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan in de Atlantische Loirestreek.

Zeer gebruiksvriendelijke campingsite. Je krijgt bijzonder gedetailleerde info plus een aantal foto's over de campings in de Atlantische Loirestreek.
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora
 fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl