gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Overige Activiteiten - Survival

reis terug  

Wat is survival?

In de oorspronkelijke zin van het woord is survival de kunst van het overleven in een jouw vijandig gebied, zonder volledige training of uitrusting. Voor een kantoorwerker kan een paar dagen in het bos een echte survival-uitdaging zijn, voor een boswachter is een week op kantoor een echte survival. Kortom, bij een echte survivalsituatie komt een hoop stress kijken, en wordt een zwaar beroep gedaan op jouw mentale houding.

Boek een survivaltocht

Simbo.nl biedt actieve vakanties voor kinderen van 5 tot 10 jaar in Nederland, Engeland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Tsjechië. De vakanties zitten bomvol ativiteiten, zoals duiken, skiën, rotsklimmen, mountainbiken, canyoningen en raften, zeilen en surfen. Aanrader.

Bereid je goed voor!

SNP Actieve reizen organiseert jaarlijks een groot aantal bruikbare cursussen om je voor te bereiden opeen survivaltocht, zoals kaart- en kompascursussen, GPS en hoogtemeterworkshops, EHBO, wildernis EHBO, materiaalkennis en meteorologiecursussen. Verder leer je tijdens de meerdaagse cursus survival eten uit de natuur en primitieve kooktechnieken.

Reisverzekering

vergelijk verschillende reisverzekeraars
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina activiteiten
 wandelen/trektochten
 bergsport
 fietsen
 paardrijden
 golfen
 duiken
 zeilen
 vissen
 kanovaren
 raften

 skiŽn
 langlaufen
 snowboarden

 overige activiteitenboek een individuele rondreis bij TMreizen

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl