gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Overige Activiteiten - Schermvliegen

reis terug  

Schermvliegen, valschermzweven, paragliding, parapente

vrij als een vogel © Travelmarker ReizenSchermvliegen is in feite een verzamelnaam voor twee op elkaar lijkende sporten: het valschermzweven en het schermvliegen. Bij valschermzweven gebruik je een rechthoekige parachute. Je wordt aan een kabel door een auto, boot of lier omhoog getrokken. Na ontkoppeling ga je op de thermiek verder. Thermiek ontstaat doordat de zon de grond, en daarmee de onderste luchtlagen opwarmt. Deze warmere lucht kan ineens loslaten en in een thermiekbel opstijgen. Je kunt met die stijgende lucht mee liften. Vliegend op zonne-energie voel je je zo vrij als een vogel.
Schermvliegers starten in Nederland uitsluitend met een lier. Het scherm dat je bij deze sport gebruikt heeft andere vliegeigenschappen dan een normale parachute. Nadat je bent ontkoppeld kun je met behulp van thermiek extra hoogte winnen.

Reisverzekering

vergelijk verschillende reisverzekeraars
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina activiteiten
 wandelen/trektochten
 bergsport
 fietsen
 paardrijden
 golfen
 duiken
 zeilen
 vissen
 kanovaren
 raften

 skiŽn
 langlaufen
 snowboarden

 overige activiteiten   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl