gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Paardrijvakanties

Ruitervakanties in het buitenland

ruiters op het strand (Hua Hin - Thailand) © Travelmarker ReizenEen ruitervakantie in een exotische bestemming is een van de mooiste manieren om als paardenliefhebber vakantie te vieren. Hoewel de meeste paardrijvakanties aangeboden worden naar landen als Frankrijk kun je tegenwoordig ook ruitervakanties boeken naar landen als Costa Rica, Botswana, Zuid-Afrika, de VS, Argentinië, Tunesië en Indonesië. Vaak zijn dit all-in ruitervakanties, compleet met accommodatie en maaltijden.

Hou er rekening mee dat paardrijden in het buitenland anders is dan in Nederland of België. Vooral in berggebied moet je veel stijgen en dalen, wat een speciale rij-techniek vereist. Ook als beginner heb je dit echter zeer snel onder de knie. Het verlangde niveau verschilt per type ruitervakantie. Voor de meeste ruitervakanties moet je alle gangen – stap, draf en galop – beheersen. Zorg er altijd voor dat je zoveel mogelijk met mensen van een gelijk niveau gaat rijden. De meeste organisatoren van ruitervakanties passen de zwaarte van de paardijtochten voor zover mogelijk aan aan het niveau van de deelnemers.

Laat je van tevoren goed voorlichten over de paarden waarop gereden gaat worden, en vooral of de zadels die gebruikt worden geschikt voor je zijn. Het is geen pretje om een week lang op een verkeerd zadel te moeten zitten.

Ruitervakanties voor kinderen

Simbo.nl biedt actieve ruitervakanties voor kinderen van 5 tot 10 jaar in België en Frankrijk. Aanrader.

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina activiteiten
 wandelen/trektochten
 bergsport
 fietsen
 paardrijden
 golfen
 duiken
 zeilen
 vissen
 kanovaren
 raften

 skiŽn
 langlaufen
 snowboarden

 overige activiteitenboek een individuele rondreis bij TMreizen   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl