gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Raften

raften in Turkije © Travelmarker Reizen

Wildwatervaren

Wildwatervaren is een team-sport die steeds meer mensen willen ervaren. Logisch, want door te raften ervaar je het plezier van het ruige water en de macht van het natuurgeweld. Het is een aantrekkelijk alternatief voor wie niet van wandelen houdt, maar kan ook een bijzonder waardevolle aanvulling zijn op een trekking. Je krijgt namelijk een heel andere kijk op het landschap. Raften laat nauwelijks sporen na en heeft dus een te verwaarlozen effect op de fauna en flora.
Raften wordt over de gehele wereld gedaan in snelstromende rivieren. Dichterbij gelegen bestemmingen waar je kunt raften zijn Scandinavië, België (Ardennen), Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk en Spanje. De meest spectaculaire raftrivieren buiten Europa zijn de Colorado in Amerika, de Zambezi in Afrika, de Bio Bio in Chili, en rivieren in Nepal. Verder kun je ook raften in Turkije, Costa Rica en Indonesië (Sumatra, Bali en Sulawesi) en een groot aantal andere landen die op de toeristische kaart staan.

Uitgebreide info, tips en adviezen over wildwatervaren

Boek een actieve outdoorvakantie buiten Europa

Travelmarker Reizen biedt op diverse bestemmingen buiten Europa rafttochten aan. Zo kun je gaan wildwatervaren in Costa Rica, of per bamboevlot de rivier afzakken in Noord-Thailand

Verslagen van rafttochten

Wereldwijd

Interessante en minder interessante verslagen van rafttochten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en China

Raftclubs

Site van The Rafting Dutchmen. Info en nuttige links

Raftlinks

Een enorme verzameling interessante links over raften wereldwijd

Belangrijk !

Ga zo'n avontuur nooit aan als je niet kunt zwemmen of snel in paniek raakt. Afhankelijk van de categorie rivier is het namelijk niet ondenkbaar dat je overboord raakt. In dit opzicht is het dan ook absoluut noodzakelijk dat je met een professionele organisatie gaat raften die gebruik maakt van de beste uitrusting en goede instructeurs. Hou er verder rekening mee dat je bij dit type activiteiten bij een gewone reisverzekering meestal niet geheel verzekerd bent. Doe hier navraag naar bij je reisverzekering

Reisverzekering

vergelijk verschillende reisverzekeraars

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina activiteiten
 wandelen/trektochten
 bergsport
 fietsen
 paardrijden
 golfen
 duiken
 zeilen
 vissen
 kanovaren
 raften

 skiŽn
 langlaufen
 snowboarden

 overige activiteiten   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl