gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Handig op vakantie ! - Backup reisbescheiden

reis terug  

Gegevens reisbescheiden

Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers is een bekende leus. Ook als je spullen onderweg zoek raken of gestolen worden is het handig een back-up te hebben van alle belangrijke reisgegevens (paspoortgegevens en nummers van je verzekeringspolis, pasjes etc.). Dit regel je door voor vertrek alle reisinformatie naar een voor jezelf in het buitenland te bereiken account te mailen en eventueel naar een vriend of familielid die je in geval van problemen vanuit Nederland of België kan bijstaan. Hou er wel rekening mee dat een (openbare) wifi-verbinding in een hotel of op een terras of elders gehackt kan worden, waardoor iemand zich toegang tot jouw gsm of laptop kan verschaffen. Mail dus geen al te gevoelige gegevens naar deze accounts.

We hebben ook een voorbeeld van een redelijk complete noodlijst, met alle relevante gegevens die je op reis bij je zou moeten hebben

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina praktische tips
 handig op vakantie!
 online reserveren
 reisplanning
 budgettips
 cultuurshock
 taal
 bagage
 paspoort & visa
 douane
 communicatie
 geldzaken
 winkelen
 gezondheid
 risico's op reis
 reisverzekeringen
 vrouwen alleen
 reizen met kinderen
 reizen met huisdieren
 fotograferen
 filmen


   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl