gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Online reserveren

Goedkoop - Duurkoop ?

Wees voorzichtig met het boeken van reisaanbiedingen op onbekende websites. Voor je het weet gaat de malafide eigenaar van de site met jouw centen op vakantie. Boek het liefst bij een organisatie die een vestiging heeft in het land waar je woont, zodat je je bij eventuele geschillen voor of na vertrek juridisch bij kunt laten staan. Het is namelijk nog niet zo gemakkelijk, zo niet onmogelijk om een buitenlandse aanbieder die in gebreke blijft voor de rechter te dagen.

Strooi ook nooit te kwistig met vertrouwelijke gegevens op het internet. Creditcardgegevens en ander betalingsverkeer moet altijd via SSL (Secure Socket Layer), een protocol voor een beveiligde internetverbinding, geschieden.

SSL (Secure Socket Layer)

Met SSL hoef je geen extra procedure te doorlopen om te controleren of de site inderdaad de site is van de aanbieder met wie je zaken wil doen. Op het moment dat je persoonlijke gegevens gaat versturen wordt er een beveiligde SSL verbinding opgezet. Je krijgt hiervan een melding op je scherm, waarna je akkoord moet geven om verder te gaan. Als de verbinding tot stand is gekomen, is dat te zien in de adresbalk boven in beeld waar http verandert in https (s=secure) en aan het speciale SSL icoontje. Bij Microsoft Explorer is dat een geel hangslotje onder in beeld, bij Netscape staat er boven in de knoppenbalk een pictogram van een slotje dat dicht gaat. Zo zie je meteen dat de verbinding veilig is voor (financiŽle) transacties.

Belangrijk !
Travelmarker is nooit verantwoordelijk voor de diensten die websites leveren waar Travelmarker naar toe linkt. Het is namelijk ondoenlijk om te controleren dat wat er op die sites aangeboden wordt ook daadwerkelijk geleverd wordt.

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina praktische tips
 handig op vakantie!
 online reserveren
 reisplanning
 budgettips
 cultuurshock
 taal
 bagage
 paspoort & visa
 douane
 communicatie
 geldzaken
 winkelen
 gezondheid
 risico's op reis
 reisverzekeringen
 vrouwen alleen
 reizen met kinderen
 reizen met huisdieren
 fotograferen
 filmen
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl