gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Vrouwen op reis

Als vrouw alleen in de Derde Wereld

Het reizen in de meeste ontwikkelingslanden levert voor vrouwen nauwelijks extra problemen op. Je wordt af en toe nagefloten of nageroepen, maar tot grove handtastelijkheden of lichamelijk geweld komt het vrijwel nooit. Voor al te opdringerige types doet een trouwring en de mededeling dat je man ergens op je wacht wonderen. Ze zijn met wat humor altijd af te poeieren, en de lokale bevolking staat vrijwel altijd aan jouw kant. Hou er wel rekening mee dat mensen in de wat minder geemancipeerde contreien niet begrijpen dat je alleen op pad bent, en medelijden met je zullen hebben.

Verder is het met name in -vaak islamitische- gebieden waar vrouwen hun lichaam van top tot teen bedekken ongepast om in shorts en mouwloze T-shirts rond te banjeren. Denk vooral niet dat je half ontkleed even wat taboes gaat doorbreken, als je de wereld wilt veranderen is dit niet het juiste plan.

Let in sommige -goedkopere- hotels wel op kieren en gaatjes. Zonder het in de gaten te hebben kun je hier de hoofdrol spelen in een wervelende striptease show.

Reisportals voor vrouwen

Tips en trucs voor en verhalen van vrouwen op reis

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina praktische tips
 handig op vakantie!
 online reserveren
 reisplanning
 budgettips
 cultuurshock
 taal
 bagage
 paspoort & visa
 douane
 communicatie
 geldzaken
 winkelen
 gezondheid
 risico's op reis
 reisverzekeringen
 vrouwen alleen
 reizen met kinderen
 reizen met huisdieren
 fotograferen
 filmen
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl