gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Egypte - Dolphin reef

Hurghada | Zwemmen met dolfijnen | Giftun eilandLuxor |

door Marcel Maessen

Zwemmen met de dolfijnen (6 oktober 2001)

Wederom vroeg op. Kostte vandaag wel wat meer moeite, gezien het aantal lokale biertjes, wat ik gisteren achterover geslagen heb. Maar...'s avonds een vent, 's morgens ook een vent, dus om 6 uur uit bed, douchen, scheren, ontbijten om 7 uur en om 7.45 u weer op het strand om met de boot mee te kunnen naar Dolphin Reef.

zwemmen met dolfijnenGeweldig!!! Alleen heeft deze stommeling vergeten om zijn fototoestel mee te nemen, dus geen (eigen) foto's, maar een paar fotootjes die ik van het internet geplukt heb. Zwemmen met deze dieren is een heel aparte ervaring en ik moet zeggen, dat ik dat zeker de volgende keer weer ga doen!

Overmorgen gaan we, naast de al beloofde koraal en felgekleurde vissen, misschien ook nog dolfijnen zien. Tof. Ik kan bijna niet wachten.

Hurghada © Marcel MaessenOm 11.00 uur terug van Coral Reef. Lekker de hele dag aan het strand gelegen en NIETS gedaan. Heerlijk! Morgen naar Giftun Island.

's avonds gegeten bij een restaurantje in Dahar, het oude gedeelte van Hurghada en nog even een drankje genomen in het Three Corners Empire hotel, waar ik inis gezeten heb. daarna lekker slapen.

Toch maar bij Danielle een tocht naar Luxor geboekt via Travco. Staat gepland voor dinsdag, 9 oktober. Kosten: US$ 74.

vorige reisverslag | volgende reisverslag

.
naar menu landeninfo landeninfo Egypte
Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding voor een reis naar Egypte; veel praktische reistips, achtergrondinfo en links naar relevante sites over het land, ook voor Hurghada

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfo
 Europa
 Afrika

 Midden-Oosten

 Azië

 Oceanië

 Midden-Amerika

 Zuid-Amerika
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl