gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Met de auto - Routeplanners & reisverslagen

reis terug  

Routeplanning

interstateDe routeplanners hieronder geven allemaal een zeer gedetailleerde routebeschrijving. Voer bij elk je plaats van vertrek en aankomst in, print ze allemaal uit en kijk onderweg welke het beste is. Bon voyage!

Europa

Deze prima routeplanner biedt je naast het plannen van straat tot straat ook de mogelijkheid de route naar bekende bestemmingen, zoals pretparken, dierentuinen, vliegvelden en skigebieden meteen te vinden zonder dat je de adresgegevens van die bestemming hoeft te weten.

Routebeschrijvingen voor 42 landen, van Andorra tot Turkije! Zeer gedetailleerde routebeschrijvingen, eenvoudige routekaarten.

Zeer complete routeplanner voor Europa, inclusief eenvoudige plattegrondjes van duizenden steden in de wereld.

Verenigde Staten & Canada

Op deze routeplanner kun je ook op zoek gaan naar autoroutes in Europa

AziŽ

Plan in Derde Wereldlanden geen al te strak reisschema, vooral niet in berggebied of op niet-geasfalteerde routes. Na een regenbui kunnen aardverschuivingen ervoor zorgen dat je dagen vast komt te zitten.

Autonavigatie via GPS

GPS wordt gebruikt in speciale GPS-handheldssystemen en uiteraard in de auto. GPS staat voor Global Position System; een systeem dat uit 24 satellieten bestaat die ieder in een vaste baan om de aarde draaien en elk een eigen signaal afgeven. Deze worden opgevangen door een GPS-ontvanger die herkent van welke satellieten het signaal ontvangen wordt. Doordat het apparaat weet waar de satelliet zich op die tijd bevind kan het berekenen op welke plek van de aarde hij zich bevind. Door van minimaal 3 satellieten gebruik te maken kan de locatie nauwkeurig worden bepaald. Autonavigatiesystemen kunnen je na het intoetsen van je bestemming (straat en plaats) de weg wijzen. Het GPS-systeem localiseert waar je bent en gebruikt een ingeprogrammeerde kaart om je via de snelste route naar je eindbestemming te leiden.

reis terug  
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl