gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Reizen met de metro

Met de ondergrondse

in de metro in MoskouVooral in de grote steden is het vervoer per ondergrondse een ideale manier van transport. Hoewel de indruk die je reizend met de metro van de stad krijgt natuurlijk minder is dan wanneer je je boven de grond zou verplaatsen, is het altijd een enorme tijdwinner. Informeer ter plekke naar kortlopende abonnementen of meerrittenkaarten, die kunnen je ook bij een kort verblijf veel geld besparen. Er zijn bij de metroloketten of vvv's meestal ook gratis plattegronden van het ondergrondse netwerk verkrijgbaar.

plattegrond van de ondergrondse © Travelmarker ReizenIn sommige steden hebben bepaalde metrostations een slechte reputatie. Probeer hiervan op de hoogte te zijn, zodat je je niet als nietsvermoedende toerist in de nesten werkt.

 

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !

   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl