gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Motorreizen - Motorhuur

reis terug  

Huur een motor op je vakantiebestemming

Voor motorrijders die niet meteen op wereldreis willen gaan, maar toch zelf in verder weg gelegen bestemmingen willen motorrijden is het goed te weten dat er steeds meer landen zijn waar je een motor kunt huren. In veel -vooral Aziatische- landen worden aan eenieder die dat wil lichte motoren verhuurd. Op Bali bijvoorbeeld betaal je slechts   3 per dag voor de huur van een 125 cc motor. Hou er rekening mee dat je wanneer je je motorrijbewijs niet hebt, en de politie ter plekke onomkoopbaar is, je in aanmerking komt voor een boete, en bij ongelukken altijd schuld hebt. Daarnaast ben je voor persoonlijk letsel bij een ongeluk niet verzekerd. Verder is motorrijden in het buitenland alleen voorbehouden aan mensen met veel rijervaring.

Online motorverhuur

Een index van motorverhuurbedrijven in een groot aantal landen. Helaas kun je niet direct contact leggen met de verhuurmaatschappij
.

Tips voor het maken van een online reservering

naar menu tips tips
Lees hier waar je op moet letten bij het maken van een online boeking

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !

   

                  

© 2017 www.travelmarker.nl